30 آبان 1396 ساعت 11:35

دکتر فرهاد رهبر: هدف ما در دانشگاه آزاد اسلامی تولید علم و تجاری سازی آن با تکیه بر اقتصاد دانش بنیان

DR Rahbar

جناب آقای دکتر فرهاد رهبر، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی:

هدف ما در دانشگاه آزاد اسلامی تولید علم و تجاری سازی آن با تکیه بر اقتصاد دانش بنیان است و باید از علم تولید ثروت کنیم.

دانشگاه آزاد اسلامی طی چند دهه فعالیت، توانسته این نیاز گسترده را به خوبی پاسخ دهد و تمامی کارشناسان و مطلعین در امر آموزش عالی به این موضوع اعتراف دارند که دانشگاه آزاد اسلامی علیرغم نوپا بودنش نسبت به سایر دانشگاه‌هایی که قدمت طولانی دارند، توانسته سرعت خوبی در حوزه علم، تحقیق و پژوهش به دست آورد.

دکتر رهبر ابراز امیدواری کرد که بتواند با کمک تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان دانشگاه و رکن مهم‌تر این دانشگاه یعنی دانشجویان، ‌ارتقای علمی دانشگاه را سرعت بخشد. وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کلید پیشرفت هر کشوری، توسعه علم و فناوری در آن کشور است، گفت: بنا بر این فرمایشات، حیات آینده هر ملتی بستگی به میزان توجه آن ملت به علم دارد و قاعدتاً دانشگاه آزاد اسلامی توانسته میزان توجه به علم را در جامعه اثبات کند.

نوآوری و نواندیشی مخصوص اعضای هیات علمی و اساتید نیست. سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، نوآوری و نواندیشی مخصوص اعضای هیات علمی و اساتید نیست و نیروهای جوانی که در حال آموزش در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند، می توانند در عرصه نوآوری و نواندیشی با مدیریت، رهبری و هدایت اعضای هیات علمی نقش اساسی ایفا کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه به اعتقاد من مسئولیت در هر سمتی مانند مسابقه دو امدادی است، گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی یک مسیری را طی کرده و بحمدالله موفق بوده است و من امروز در کنار مجموعه دانشگاه پرچم دو امدادی را از دکتر نوریان تحویل می گیرم و باید با طی مسیری، در آینده این پرچم را به نفر بعدی تحویل دهم. چیزی که در این مسیر مهم است،‌این است که باید سرعت خود را از رقیب خود که سرعت علم و پژوهش در دنیاست، حفظ کنیم تا از آنها عقب نیفتیم و این موضوع نیازبه همکاری دسته جمعی، متحد شدن، اعتماد به یکدیگر و جرأت علمی دادن به دانشجویان دارد.

وی از تمام مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی خواست تا با برنامه ریزی در این عرصه به ارتقای علمی دانشگاه آزاد اسلامی کمک کنند.

تازه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر