موضوع : مراحل شرکت در آزمون آنلاین (مجازی)

مرحله

1

وارد شدن به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر iausafashahr.ac.ir

2

کلیک بر روی اتوماسیون آموزشی

3

وارد کردن نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز عبور (شماره شناسنامه) و زدن گزینه دانشجو

4

º        اگر با موبایل وارد شده اید زدن گزینه

در قسمت بالا سمت چپ صفحه و سپس زدن گزینه آزمون آنلاین

ب) اگر با کامپیوتر وارد می شوید زدن آزمون آنلاین

5

زدن گزینه شروع آزمون

6

توجه به نوع امتحان(ترکیبی، تستی، تشریحی بودن)

7

ابتدا به سوالات تستی و سپس به سوالات تشریحی پاسخ دهید و در هر مرحله جواب هر سوال را تایید نمایید .

نکات ) : پاسخ به سوالات تستی توسط موبایل به راحتی صورت می گیرد . اما برای پاسخ به سوالات تشریحی بهتر است از سیستم کامپیوتر استفاده نمایند تا بتوانند پاسخ سوالات را به راحتی بارگزاری نمایند . در برخی از موارد بارگزاری تصویر پاسخ سوالات با گوشی همراه کمی برای دانشجویان سخت می شود . (در صورتی که برای پاسخ به سوالات تشریحی می خواهید تصویر پاسخی را که نوشته اید در محل جواب سوال بارگزاری نمایید، روی صفحه کلیک راست کرده و سپس گزینه چسباندن را بزنید و سپس عکس پاسخ را paste نمایید .)

نکته : در صورتی که در بارگزاری تصویر پاسخ نامه در محل پاسخ هر سوال مشکل دارید ، میتوانید به راحتی کل پاسخ نامه خود را در قسمت بالای صفحه (پیوست فایل پاسخنامه ) با زدن گزینه browse بارگزاری نمایید .

2 ) برای بارگزاری و پاسخ به سوالات تشریحی روی گزینه جواب سوال کلیک کرده و پاسخ مورد نظر را در آنی تایپ و یا تصویر پاسخ را در آنی بارگزاری نمایید.

3 ) در صورتی که شما مشکل مالی و اموزشی داشته باشید پس از ورود به سایت و زدن گزینه آزمون آنلاین امکان ورود به آزمون را نخواهید داشت بنابراین با توجه به نوع مشکل با کارشناس مربوطه تماس و موضوع خود را حل نمایید .

مالی

آقای احمد کریمی :09173512620

محمد طیبی ( شهریه) : 09177526231

آقای موسوی : 09171537283

صندوق رفاه

07144451936- داخلی 217

آقای اسماعیل امینی : 09363585566

4) در طول امتحان به مدت باقی مانده از زمان امتحان توجه فرمایید .