07 آذر 1399 ساعت 15:18

(( اطلاعیه ))      دروس گروه معارف

با سلام

قابل توجه دانشجویان گرامی :

در خصوص نحوه ارزیابی دروس گروه معارف بر مبنای یکی از حالت های زیر عمل می شود :

الف ): دانشجویانی که موفق به گذراندن ۲۲ جلسه مجازی در سایت ec.nahsd.ir شده اند نیازی به شرکت در آزمون پایان ترم دانشگاه ندارند و میانگین نمرات کسب شده این دسته از دانشجویان از آزمونهای مجازی در سایت فوق به عنوان نمره پایانی در نظر گرفته می شود. (آزمون های نهایی دروس گروه معارف در این سایت از 14 خردادماه لغایت 25 خردادماه است)

ب ): دانشجویانی که موفق به گذراندن تعداد جلسات کمتر از حد نصاب (۲۲ جلسه) شده اند میانگین نمرات کسب شده آنها در سایت ec.nahad.ir برای آنها به عنوان بخشی از نمره پایانی در نظر گرفته می شود و آزمون پایانی نیز از ۱۰ نمره برای این دسته از دانشجویان برگزار می گردد و دانشجویان طبق برنامه امتحانی موظف به شرکت در آزمون می باشند و چنانچه در روز و ساعت تعیین شده در آزمون شرکت ننمایند فقط همان نمره کسب شده در سایت نهاد مقام معظم رهبری برای آنها لحاظ می گردد.

ج ) : دانشجویانی که در هیچ کدام از دوره های مجازی شرکت ننموده اند ، آزمون پایانی برای آنها از 15 نمره برگزار میگردد و نمره کسب شده در آزمون از مجموع 15 نمره برای آنها لحاظ می گردد.لازم است این دسته از دانشجویان نیز طبق برنامه امتحانی دروس خود در روز و ساعت تعیین شده در آزمون پایان ترم دانشگاه شرکت نمایند.

* نکته مهم: دانشجویان محترم لازم است گواهینامه های گذراندن دوره های مجازی را پرینت گرفته و به استاد درس معارف خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر تحویل نمایند.

حوزه آموزشی و دانشجویی دانشگاه