11 خرداد 1399 ساعت 02:25

سلام و درودتان باد عزیزان.

طبیعت آینه قدرت لایزال الهی است که گردش و تحول آن سرفصل بی بدیل درس های هستی برای مخلوقات خداوندی است، تغییرات تعالی بخش در طبیعت با رویش و بهار آغاز می شود، این تغییر و تحول ویژگی ذاتی طبیعت است تا یاداور شود که زمستان دائمی نیست، طبیعت وجودی انسان هم گردش نزدیک به طبیعت مادر و طبیعت بزرگ هستی را تجربه می کند؛ بهاری دارد و زمستان و فصولی نزدیک این دو. در طبیعت انسانی مادامی که حامل ها یا منابع معرفت وجودی یعنی دل و عقل رو به سوی تعالی داشته باشند بهار وجود تبلور می یابد و هر زمان که رکود و خمودی و جمود بر فکر و دل حاکم شود زمستان عمر جلوه گر می شود، طبیعتا بهار انسان زمانی جلوه گر می شود که قلب و ذهن او رو سوی تعالی و تحول نهد که پیامد آن شکوفایی، آرامش در عین پویایی، زیبایی و لطافت زندگی خواهد بود. در این طبیعت سلسله مراتبی از مربیان و معلمان برای هدایت و زمینه سازی تغییرات تعالی بخش قرار دارند که تلاش می کنند زمینه حضور بهاری تمام عیار را فراهم سازند، خداوندگار طبیعت در مقام خالق و طراح هستی، طبیعت سرفصل و محتوای برنامه تعالی بخش او و انسان های رشد یافته و در مسیر تعالی مجریان برنامه های تعالی بخش در پهنای هستی می باشند، اگر فردی زمستانش طولانی تر از بهار است، تحولی بزرگ در منابع معرفتش لازم است.

جامعه ایران اسلامی در حالی سال ۹۸ را به پایان رساند که حوادث و رویدادهای تلخ و شیرینی را پشت سر گذاشت. به اذعان مقام معظم رهبری مد ظله العالی سال ۹۸ "رونق تولید تا حد زیادی محقق گردید".

در این راستا دانشگاههای کشور از جمله دانشگاه آزاد اسلامی گام های اساسی ای برای ایجاد زیرساخت های تولید دانش بنیان و تبدیل علم به ثروت برداشته است، در حوزه تولید دانش به عنوان یکی از ماموریت های مراکز آموزش عالی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی جلودار بوده و هست. امسال که مقام معظم رهبری آن را سال جهش تولید نام گذاری کرده اند ضمن مغتنم شمردن تمام فرصت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی زمینه ساز جهش تولید، امید است دانشگاه بتواند گام های اساسی تری را در این زمینه بر دارد . این روزها نیز بیماری کرونا ویروس کشورهای جهان و ملت ما را گرفتار رنج نموده است، دانشگاهها به خصوص خانواده علوم پزشکی کشور جلودار جانفشانی ها و ایثارگری برای سلامت ملت ایران اسلامی هستند. ایمان دارم ملت فهیم ما ضمن پاسداشت این جانفشانی ها و توجه اساسی به دستورالعمل های مراقبتی و با در خانه ماندن، این بحران بیماری را نیز پشت سر خواهد گذاشت.

ضمن تبریک سال نو خدمت دانشگاهیان به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، از افریدگار هستی خواهانم همزمان با بهار طبیعت وجود نازنین دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر سرشار از آرامش و مهیای دریافت عنایات و رحمت خداوندی باشد.

با احترام دکتر عباس قلتاش رییس واحد صفاشهر.

تازه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر