بزرگداشت مقام استاد و روز معلم

به مناسبت روز معلم و استاد، برنامه ای با حضور استادان، کارکنان، دانشجویان و معلمان مدرسه سما و مهمان ویژه مراسم پروفسور احمد فاتحی استاد دانشگاه تگزاس آمریکا و عضو افتخاری یونسکو در واحد صفاشهر برگزار گردید.

970212 Ostaad1

دکتر عباس قلتاش با خوشامدگویی به میهمان ویژه و خانواده آنان و همراهان و اساتید و تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت یاد و خاطره استاد مرتضی مطهری و روز استاد از فضایل این عالم بزرگوار سخنرانی کرد.

پروفسور فاتحی نیز با تبریک روز معلم و استاد، جهت بالا بردن انگیزه دانش آموزان و دانشجویان خاطرات زندگی خود را از ابتدای کودکی و سختی های زیادی که در راه کسب علم و دانش متحمل شده بودند را بیان کرد و دانشجویان و دانش آموزان را به کسب علم و دانش تشویق کرد.

فرماندار صفاشهر نیز که از آزادگان دفاع مقدس می باشد از سختی های دوران اسارت خاطراتی را بیان کرد و گفت: در آن دوران معلمان و اساتید فرهیخته ای در اسارت بودند که با تلاش م مشقت های فراوان اسارت به همرزمان خود علم و دانش می آموختند. در پایان مراسم با اهداء لوح از اساتید دانشگاه و مربیان سما قدردانی شد.