06 اسفند 1396 ساعت 05:18

دانشجویان گرامی:

حوزه معاونت آموزشی و دانشجویی واحد با توجه به نیاز شما دانشجویان گرامی برای هرچه بهتر شدن پاسخ گویی به مشکلات دانشجویان اقدام به راه اندازی تلگرامی به شماره 09174862478 نموده اند. خواهشمند است درصورت داشتن هرگونه مشکلی به طور کامل موضوع را از طریق تلگرام این شماره اعلام نمایید.

نکات:

1- دانشجویان تنها در روزهای یکشنبه تا سه شنبه از ساعت 9 الی 11 صبح می توانند سوالات خود را مطرح کنند خارج از این زمان امکان پاسخگویی به سوالات نیست.

2- بعد از مطرح شدن سوالات، کاربران دانشگاه به صورت شخصی از طریق تلگرام شما پاسخ یا موارد خواسته را ارسال می نمایند

3- ازبیان مطالب غیر متفرقه خواهشمند است جدا خوداری نمایید تا این گروه بتواند کار خود را به راحتی دنبال کندوپاسخ گوی شما عزیزان باشد.

4 - امکان انجام بعضی از موارد از جمله پیگیری های خاص ، تحویل پروژه ها به اساتید و ...... از این طریق امکان پذیر نیست .

حوزه آموزش واحد صفاشهر