جلسه کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی در روز یکشنبه مورخ 1 مرداد ماه 1396 برگزار شد.

در این جلسه محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و محمد رضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند و صلاحیت دکتر فرهاد رهبر سرپرست جدید دانشگاه آزاد مورد بررسی قرار گرفت که تمامی اعضا به اتفاق آرا وی را به عنوان رئیس قطعی دانشگاه آزاد انتخاب کردند.

با توجه به این تاییدیه، دکتر فرهاد رهبر 4 سال رئیس دانشگاه آزاد خواهد بود.

پیش از این، دکتر فرهاد رهبر در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد در 25 تیرماه به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه انتخاب و برای ریاست این دانشگاه به کمیته انتخاب روسای دانشگاه ها شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شده بود.